Jobopslag: Key account manager med brancheerfaring søges til virksomhed i rivende udvikling

Besidder du et stærkt hunter-DNA? Er du ivrig efter at få succes? Og har du erfaring med softwaresalg (i autobranchen)? Så har du nu mulighed for at blive en del af Digital Servicebook.

Digital Servicebook er en dansk abonnementsforretning (SaaS) rettet mod autoværksteder (B2B) og bilejere (B2C). Platformen hjælper værkstederne med at dokumentere deres arbejde i en online dokumentationsportal, som bilejeren kan tilgå via en gratis app. På den måde har bilens ejer al dokumentation for bilens reparations- og servicehistorik i en digital servicebog. Dette er afgørende, når det kommer til garantiproblemer. Når salgsdagen kommer, vil den foreliggende dokumentation øge videresalgsprisen, da vi er med til at skabe tryghed for køberen.

Stillingen

Vi er en hastigt voksende scale-up og er i øjeblikket ved at opbygge et stærkt team med dygtige kollegaer, og som key account manager vil du være ansvarlig for at udvikle og skalere Digital Servicebooks tilstedeværelse i Danmark. Vi har allerede en stor kundebase og forretning i Danmark, men nu er det tid til virkelig at accelerere vores footprint, og til dette har vi nu brug for dig.

Du vil blive involveret i forskellige aspekter af virksomheden, og i sidste ende hviler markedets succes på dine skuldre og bestemmes af din evne til at eksekvere. Til at begynde med refererer denne stilling til den administrerende direktør. Vi har kontor i Næstved på Sydsjælland, men din arbejdsplads bliver hele Danmark. Det er derfor ikke et krav, at du har din daglige gang på kontoret.

Denne stilling er en højprofileret vækstmulighed, der kræver en meget motiveret person med et stærkt hunter-DNA, ivrig efter at få succes og blive en del af en hurtigt-voksende virksomhed. Den kommende key account manager vil være ansvarlig for at vækste antallet af nye kunder samt arbejde tæt sammen med distributørerne, værkstedskæderne og vores community-partnere. Den rette kandidat stræber altid efter mere, og for at få succes ser du hele tiden det store billede, men med operationel tilgang til tingene. Du ved, at opbygning og skalering af et marked kræver ekstra opmærksomhed og fokus.

Din rolle

Du vil få til opgave at opnå salgskvoter i abonnementsindtægter og ny forretning til det danske marked på måneds-, kvartals- og årsbasis ved:

  • Udvikling af en salgsstrategi i samarbejde med distributører, værkstedskæder og integrationspartnere
  • At deltage i og udføre marketingaktiviteter, udstillinger, webinarer og roadshows
  • At administrere en pipeline af kvalificerede muligheder for fremtidige kvartaler
  • At skabe tætte relationer med nøgleledere og beslutningstagere

 

Færdigheder og krav

For at få succes i denne rolle skal du helst kunne sætte hak ved flere af følgende:

  • Dansktalende (modersmålsniveau) med gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
  • God erfaring med softwaresalg (SaaS) eller forretningsteknologi – den ideelle kandidat kommer fra autobranchen
  • Erfaring med at arbejde med distributører og integrationspartnere
  • Kan formulere værdien af løsninger til kundeemner og dermed skabe maksimal indtægtsmulighed
  • Evne til at balancere mellem længere salgscyklusser og samtidig proaktivt opbygge en run-rate
  • Det ligger i dit DNA at opbygge stærke relationer på alle niveauer
  • Evne til at forstå det “store billede” og være forretningsdrivende

 

Selv hvis du ikke opfylder alle kriterier, hører vi gerne fra dig alligevel.

 

Hvorfor ansøge

Vi er i scaleup-stadiet med fuld fart, hvor ikke to dage er ens. Vores virksomhedskultur er, at det skal være motiverende at gå på arbejde, frihed under ansvar med en “can-do attitude”. Potentialet er stort, og vi er nu i gang med at tage næste skridt i vores vækst. Du får en unik mulighed for at sætte dit aftryk på vores fremtidige vækst.

Med i pakken får du en stribe sjove og dygtige kollegaer, løbende teamevents, god pensionsordning, mulighed for firmabil og løn efter kvalifikationer. Du vil i første omgang referere til CEO, Raziel Bareket, som også står for ansættelsesprocessen.

Vi har base i Næstved, men du kommer til at have hele Danmark som arbejdsplads.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og CV til job@digital-servicebook.com. Ansøgningsfrist er d. 25. februar, men vi kalder løbende ind til samtaler.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV!

Digital Servicebook kan integreres med de mest populære garage management systemer